Sjuk=(

Jepp blev sjuk men nu e jag hemma!! Det var sjuuuukt kul i Dalarna!! Vet ni?? Jag tror nog att jag har lyckats bli en "Panfu-nörd"!!! HAHAHAHAHA men iaf jag ligger redan på level 16!!! Äsh ja har inte kunnat blogga för jaa... har inte orkat helt enkelt!!! Men det här får bli en liten kortis såå ja antar att ni får höra av mejj sen!!

puss ebba

Ont i halsen!! >:(

I dag har jag ont i halsen!! =( Men det hindrar mig inte från att köra traktor och att busa med Emil!! Hmmm .. ... just det !! Idag har jag fått hjälp att bli medlem på panfu.se!! hahah jag ligger bara på level ett såå ja har inte spelat såå länge!!

blogar mer sen!

puss ebba!! <3

Dalarna

Just nu sitter jag vid mammas mac och pratar med dom som står i köket. Har haft det lite svårt att blogga här uppe men har fått ett tilfälle just nu. I morse var jag inne lite på fb(elr de va nog efter lunch) och kommenterade storasyster Saras fiina bilder på henne och Frida. Men i alla fall så ska jag berätta lite om vad jag har gjort här uppe. I går så var jag ute på min första fisketur. Asse drog upp två småfirrar och jag hade den turen att få upp en 1 kilos brax! Pappa sa att den bara var en massa ben i den och att den inte gick att äta så vi kastade tillbaka den efter att ha kämpat med att få ut kroken ur munnen. Vi badade lite i Siljan och där var det ovanligt varmt!! Vi åkte hem till Dala-huset och körde traktor vilket är ett litet problem för mig, men jag har inte haft sönder något!!

Idag så har vi vunnit mot papporna i fotboll och så har vi firt midsommar!! Jag och asse har haft ett par suuuuperfina folkdräkter från dalarna och jag kommer lägga ut bilder sen!!

puss ebba <33

Heej!!

Hejsan Bloggen!!
Flickan som skriver det här heter Ebba och är just nu 12 år.
Hon är en liten blondin på längden 162 cm.
Hennes liv handlar om fotboll,vampyrer,twilight,vänner och bilder.
Kameran som hon använder är snart pensionerad, men fotar absolut bra bilder!!
Hon reser till olika ställen på jorden som t.ex. Dalarna eller Malmö.
En upplevelse för livet var när hon och hennes kompis var på the Twilight saga Fan Event Eclipse och såg Kristen Stewart och Taylor Lautner!!
Bloggen som flickan skriver på kommer nog inte vara den sortens blogg som hon kommer att uppdatera varenda halvtimme!!
Flickan har ett liv som hon lever så därför är hon en usel bloggare!!
Hennes vänner älskar henne som en syster och hon gör det tillbaks. En jobbig tid var när hon fick veta att en av hennes bästa kompisar skulle byta skola.
Hon drömmer om att bli sångerska eller skådespelerska, men går i en helt vanlig skola.

Hon har länge blivit kallad "Little Miss Perfect" av sina släktingar men också från sina föreldrar.
Om några timmar ska hon dra till Dalarna och fira midsommar där. Hon vet inte vad midsommar är men är glatt med på det ändå!!
Hennes syster är VÄRLDENS FINASTE och är SJUKT lik Ebba.

"And so the lion fell in love with the lamb"
"What a stupid lamb"
"What a sick, masochistic lion"

Kram och puss eran lilla Ebba <3


Hahhaha flummig bild på mej!!

tagen med min gamla Nikon. Den är jag väldigt nöjd med!!!


<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0