Stranden

Idag var det stranden som gällde. Två personer på stranden och så kommer hela familjerna till stranden(sten-strand). Asse och Milena letade stenar och snorklade. Själv solade jag och tog nått snabbdopp då och då. Hann tyvärr bara med ryggen så det får väl bli magen i morgon. Men sedan blev det restaurangen som ligger typ femton meter från stranden. Väldigt god pizza där! Jag tog en med majs och typ chorizo (stavning). Najs?? N är det New Moon som gäller så GO TEAM JACOB!

Nu ska vi se om vi kan få ner en mac i min nya väska. Och kanske ska Millan nog fläta håret!

Saknar alla er där hemma!!

KRAM EBBBA

Caddie

Idag har ebba lekt Caddie!
Pappa och Magnus ute på banan idag. 18 hål med mig släpandes! Hmm i alla fall så hyrde vi två golfbilar som gick i ungefär 30. Me like it! Magnus systemis fick följa med och vips blev jag en foto-caddie! =) En sisodär 150 fotan har jag tagit *stolt*. XXD (favvo smiley).  Lägger ut dem när jag orkar...
Jag fick köra golfbilen!! Höll på att åka ner för en slänt!!

Kan nog skriva såå mycket mer men har lxm inte tid. =(

(FRÅN IGÅR!!)

Vilka Läser De Här Egentligen????

Jaa har alltid undrat vem som läser min blogg egentligen?

Hmm jag vet ju att jag har usel statestik och ibland är det någon som kommenterar, men vem läser just det här inlägget?

Jag lovar ingen kommer att kommentera men det får man leva med. Jag som bara är lite nyfiken...=(

Jag undrar hur många kommentarer som jag har haft i hela världshistorien..?? Inte många kan man säga... Jag letar efter tips om hur man får fler läsare och hur man hamnar på blogg.se framsidan.

Någon som vet?


Skillnad??



Ser ni skillnaden?

Jag har försökt att ta reda på lite fakta om varför Rachelle blev kickad men kunde inte hitta något just nu=( hehe har lixom inte tid ... ska läsa en tidning på franska och se om jag kan få ut något om
"Victoria".

Redan?!

Eeeh vafan!! Redan typ 3 veckors semeester! De är typ sisodär två veckor till sedan är jag hemma men ändå! Hmm hörde att det regnade i sverige vilket är jätte tråk!=( Men... INTE FÖR MIG! Hehehe på med fliströjan bara! Här borta går vi i bikini! Mohahahaooo! Najsi najsi! Mår i alla fall lite bättre nu men inte helt återställd=( Igår sa Mange att om ja var frisk idag så skulle jag få hans systemkamera! Men somsagt så är jag inte så bra på att spela så den fick jag inte=(

Vaknade vid typ 11.30 (SIMOONE?! OMG) och fick i mig ännu en pencelin(stavning) tablett. Och sen upp, byta om, packa badkläder och åka till stan. Mussler och frittar på Le Vafou (tror den hette så). Vi gick och kollade i de franska afärerna och shoppade en jeanskjol,ett par byxor/leggings och en svart klänning som mamma och jag köpte tillsammans.

byxorna/leggings

kjolen
Snart kommer de andra hem från stranden så jag måste hinna bada innan då!

Kram ebba

Ursäkta?? vadåå...? HÖR INTE!

HEHE japp snart blir man döv också! Det här suuger verkligen!! Jag hör typ inget på det jädrans örat!

Men i alla fall så kollade jag och mamma på "Music and Lyrics" med Hugh Grant och Drew Barrymore medans de andra var på stan och åt glass. Den var riktigt bra!



Jag kollade sedan på "The Next Best Thing" Med Madonna(!) och Rupert Everett. Mamma tyckte att den var skitdålig men hon kollade inte på hela. När man väl kom in på den och fattade handlingen var den också bra!
(hade tänkt lägga ut en bild men de funkar inte=( )

Har ätit middag(några pasta stränger-.-).

Jaa också har jag.. hmm .. BRUTIT IHOP TVÅ GÅNGER SEDAN SENAST JAG BLOGGADE! Asså gud vad det här suuger! Jag känner mig helt frånvarande! Och här sitter jag helt ensam vid bordet... aha jaså ni tycker inte synd om mig? Det tycker jag att ni ska göra för ni fattar inte hur ont det gör!

*snyft* ebba♣

Najjs!^^

http://www.youtube.com/watch?v=1CuLgCoSUlw

http://www.youtube.com/watch?v=Vr1G2FkEzMA

Värre -.-

(Från igår)
(Det här är det deletade inlägget. Jag hittade en del av det och skrev några rader till)
Jepp det visade sig vara värre än bara lite vatten i örat! Ebba Otilia (SARA,Ebba) ******** har fått öroninflamation! På semestern! Jag döör! Jag får somsagt inte doppa huvudet och orkar knappt bada! Febern ligger på 37.8 senast jag kollade.
Jag måste säga att jag nog inte är en liten klenis men igår kväll grät jag för att det gjorde så ont i örat!
(Asse och Milena rusar förbi och skriker: "OIOUOIUOIUIUOIUIOOO.Magnus har trampat på en glasbit! OIUOIUOIUUIOUOO")
Men i alla fall så har Milena och hennes kära familj kommit. Astrid har rusat runt hela morgonen och tjatat på att Milena skulle komma. Mitt och mammas svar:"Vi kan inte få tiden att gå fortare!"
Men nu är dem i alla fall här och det var ju ett kärt återsende mellan Asse och hennes Milena. Vi har kollat på "Bratz the movie" innan lunch. Mira:"Jag vill vara Sasha!"

Min bok är slut(som jag började på igår) och den var såå bra. Den tredje boken i serien "House of Night" heter "Utvald". Kärlekstrubbel är ju det bästa jag vet!

kram♥

*

Öroninflamation suger

*

Hela mitt inlägg blev deletat och jag mår för j*vligt orkar inte skrive ett nytt!! så mitt halvtimmes inlägg får ni tyvärr aldrig se>=(
kan inte ens ääta!!

Faa*n

Hej


Fel på örat =(

Jepp nu har hon lyckats igen! Ebba har dragit på sig nån infektion i örat som har framkallats av värmt vatten!

Asåå jag fattar inte hur jag lyckas! Vi var hos doktorn jag och mamma i förmiddags och han bara: " Aha yes that happen´s every day" Så nu får jag inte doppa huvudet! Jag ska duscha med öronproppar för säkerhets skull!

Men i alla fall så har familjen Lundgren åkt hem nu så det blir en ensam dag här i France. Vi åkte och handlade på "Carrefour". Vi köpte det behövda lördagsgodiset! Asse: " De behövdesss" Asse har pillat sönder alla sina godisar och snor från mig nu. Hon står på en stol bredvid mig och har knytit fast en Mentos i ett snöre som hon dinglar fram och tillbaka framför mina ögon!! -.-

Kram från en Sötsugen ebba (bläääwoomma från asse)

Första gången

Idag var jag,pappa,Petter och Julia och tränade på ranchen till golfbanan mittemot huset här! Hmm det var ju lite annurlunda att träna här i Frankrike.. Men kul var det! Det var ju något år sedan nu så man kan ju säga att jag var lite stel. Första gången för julia vilket var spännande. Riktigt bra var hon träffade faktisk över 50 m.!  I Like It!

Har badat och skulle ha spelat tennis idag, men var helt slut efter golfen. Fick bli lite mer bad istället.

Min att göra lista idag(och i morgon):
  1. Plocka undan kläder vid poolen.
  2. Spela på Julias mobil
  3. Säga till Sara:♥
  4. Bada!
Nu ska vi se... lägger till två länkar kolla dem gjärna!

Puss♥

Här kommer dom äntligen!!



hehehe jaa ni ser inte i syne jag äter naturell nutella bara såå där!! usch de måste se hemskt ut!! men gått va de!!

tittut








jepp nu kommer alla bilder som jag har hittat på mammas dator och det är bilder som hela familjen har fotat! =)

Problem..

mm har haft lite problem såå de har vart lite svårt att blogga...

igår sträckte jag ryggen när jag skulle gå o lägga mej>=( har inte kunnat böja ryggen men har tagit en alvedon så nu är det bättre!
asså de känns seriöst lite handikappat men ändå=)

iaf så kommer ebba o hennes familj på besök idag! de böev lite problem förra gången för mamma blev sjuk men idag är hon OK !

har snart läst ut "Genom Dina Ögon" av Stephanie Meyer och den är ju såå bra!! (lika bra nadra gången!)

kram ebba som längtar efter andra ebba! <3 ^^

Änligen hemma!

Jepp nu har vi kommit hem... elr egentligen så är vi hemma hos farfar och Julie nu. Så fort vi kom fram så tog jag och Asse ett dopp. Men inte ens poolen svalkar!! Det är såå varmt här och de va minst 35 grader i poolen!! Vi har redan badat två gånger och kanske ta ett nattdopp! Vi sitter just nu och kollar på farfars och Julies stora TV jag hejar lätt på ZZZPAANIIIEEEEN!!

Men varför,varför byter dom inte in Torres??
aha nu böt dom in honom ♥

Här är min lista på dem tre lätt bästa i Spanien:

  1. Fernando Torres
tröjnummer: 9
position: anfallare
fullständigt namn: Fernando Jose´ Torres Sanz
ålder:26
längd:186 cm
vikt: 78 kg
  1. Carles Puyol
tröjnummer: 5
position: mittback
fullständigt namn: Carles Puyol i Saforcada
ålder: 32 år
längd: 178
vikt: 80 kg
  1. David Villa
tröjnummer: 7
position: anfallare
fullständigt namn: David Villa Sânchez
ålder: 28 år
längd: 175 cm
vikt: 69 kg



WOOOOOOOOHOOO MÅÅÅL!!!

(sorry men inlägget är från igår)

Sista dagen =(

Jepp de här är den sista dagen i Courmayeur =( imorron åker vi till °France°. Men iaf, idag skulle vi ha cyklat runt lite där uppe vid kullarna men de blev tyvärr inte av. Först körde pappa fel och sen så hittade vi inte tillbaka till cykel-stället. Vi åkte bil precis bredvid en flod av glaciär-vatten(!!) som var alldeles blå. Vi stannade en gång och fyllde våra vattenflaskor med vatten från floden och sen så fotade vi lite. Vi åkte vidare och gick på nån vandringsled som gjorde våra skor jätte leriga!! Till lunch åt vi en spagetti me köttfärsås och sen så åkte vi tillbaka till floden och doppade fötterna,de va seriöst kallt!!!(mmm ja vet ja är nog en liten fegis men serry de va typ 10 grader!!!) Vi åkte hem i precis rätt tid för sen kom de åska och ett spöregn.

ja ska lägga ut bilder sen men de går inte här för de e nåt fel på internet!! tråkigt men sånt e livet...
förresten så hoppas ja på Uruguay i brons-matchen skulle va kul om Diego Forlan kunde göra mål

Go Forlan!!!

italienska kramar ebba♥


Alperna

heej!

nu är vi i alperna!! stället heter Courmayeur och är jätte fint!! de är snö i bergen här ovanför men jag själv sitter och svettas i dalen!
igår åkte vi i fem länder: schweiz,tyskland,österrike,frankrike och italien.(vi är i italien nu) ja har åkt kabinbana upp till toppen "Punta Helbronner" där såg vi bland annat Mont Blanc(europas högsta berg). ja har fotat lite och ni får se bilderna sen för de går inte att ladda upp dom...=( men ja hoppas att dom kommer upp snart!! kolla på fb så kan ni kolla på en film på toppen!!! hahah har stått på frakrike o italien samtidigt!!

Jorden runt

jepp nu har våran resa till France börjat och just nu sitter jag på ett hotellrum i München.
Igår åkte vi i tre länder, Sverige,Danmark och tyskland. Vi stannade på ett väldigt fint hotellrum i Fulda och där fanns de en park som va fin den me!!
Men aja dvd:erna som vi har i bilen är suuuper bra ja vet inte hur många filmer ja har kollat på!!(kollat på vissa två gånger) Vi har gått runt i München idag och åkt bil. Här är det jätte fint, men de var finare i Fulda tycker familjen. Jag gillar München för att det är den storstad men Fulda var ju såå sött!
Vi har gått runt i den så kallade "gamla stan" som inte var så gammal. Vi åt glass(jag åt nån konstig smurfglass och hasselnötsglass) och köpte ett par fina hula-hula halsband i tysklands färger. Vi kollar på matchen nu så det är spännande. Jag lägger ut en bild på hula grejen så får ni se hur den är!!

Tyska kramar ebba!

Godnatt <3

godnatt alla vi ses om fem veckor!!
ni som vet vad min o familjens rese-blogg heter kan ju kolla den i ,men ja vill nog inte att alla som läser ska veta vad den heter.. sorry men sara o ebba ja messar er namnet om ni läser dehär!!

gonatt alla!!


kolla dem här!

rtt tips kolla på dom här dem är ju bara för söööta!!
(tagna från fokis blogg)

(http://www.youtube.com/watch?v=6Otc_T3u1uY&feature=player_embedded)

(http://www.youtube.com/watch?v=P8PQVW1dG38&feature=player_embedded)


Sorry!=(

Mmm sorry för att jag inte har bloggat idag men jag har haft såå myckt att göra!! Vi åker ju i morgon så jag har packat och städat hela dagen. När vi äntligen var klara så stack vi till Gustavsvik och badade(jag o asse badade, inte mamma o pappa). Det var ganska skönt i vattnet men det blåste väldigt mycke! Vågorna va helt enorma(hihih ja överdriver!!) så ja o asse hade lite svårt med att simma men aja ja lyckades med lite slit att simma ut till hopptornet.

Nu ska vi hem till Millan och Magnus. Milena är i Varberg med Alva så dem får vi inte sällskap med.=( Men de är ju tur att Mira är hemma!!=)

Ja bara så att ni vet så kommer jag ha de svårt att blogga i en vecka nu för vi kommer nog inte ha nåt internet på bilresan till °France°. Men ja kommer att blogga i °France° så det blir väl bra?? Men förvänta er inte för mycke för det kommer va fullt upp heeela dagarna med allt badande och shoppande!!

Kram och Puss

Kolla bara snabbt!! Please!

ja säjer bara att ni ska kolla snabbt för den här tjejjen kan vääärkligen filma!!

här kommer länken!! (http://linafoto.blogg.se/2010/june/baten.html)

puss o kram


F*aaaan!!

holland vann fy fazen va jag blir sur jag som hade hoppats på brazzarna!!

men aja vi får vär hoppas på argentina nu dåå!!


puss


Fotbolls VM!!

heheh kompiskrisen är nu helt GOONE!! 

 för nu är det.... FOTBOLLS VM!!
TJOHOOH HEJAR PÅ BRAZZARN!

HEEEELVETE HOLAND GJORDE MÅÅÅL!!!!


2-1
!!!!!!!

OMJOMJOMJOMJ OMDOMDOMDOMD

OMJ!!!!!


MEN AJA VI FÅR VÄL HOPPAS PÅ BRAZZARNA ÄNDÅ!!!


men här kommer nåra väääldigt flummiga bilder:



fin ett fel!!
(svar på nästa inlägg, vi får se vem som vinner men först måste minst fem kommentera!!)











Najs??





aja ses sän!!

puss
<33


Oreos med chocklad på!! MUMS!!

jepp har just nu smakat oreos med chocklad på och dom va ju suuuper goa!! ja lägger ut nåra bilder så att ni blir riktigt suktade!!!!





va?va?VA???
SER DOM INTE RIKTIGT SMASKIGA UT???

MUMS

puss e


Hemma igen! =)

hihih nu e jag hemma igen och ni som undrar vaför ja bloggar så mycke(mycke för mej) så är de för att ja inte har så mycke annat för mej!
sorrry simone glömde bort att du skulle träffa(vem var de?) nån av alla dina kompisar!!
men ja bloggatr litre här för att när ja åker till ~France~ kommer jag inte kunna blogga lika mycke!! =(
nån som har en massa förslag på filmer? för vi ska nog köpa nåra till bilresan till ~France~ !

hoppas att ja hinner blogga mer sen!!
oo om nån vill göra nåt så  ere bara att ringa mitt nummer är ************* **

hihi va bra då vet ni

puss


Trött -.-

ÅÅÅÅ att jag alltid måste vakna tidigt!! Simone ja vet att du sover nu men du ska inte säja nåt!! Simone: " ÅÅ ja vaknade vid tio i morse såååå tidigt!!!"  lilla flikka det är inte tidigt!! halv 9 de e tidigt!!!

simone vi hörs sen för nu drar ja till forum

kram ebba!


Jaaa jag äälskar den här mee!!

- Marry me.
- No.
- Marry me.
- No.
- Marry me.
- No.
- Marry me.
- Change me.


Skyview

Idag har jag,Asse,Tuva,mamma och Simone varit i Skyview på Globen!! Vi åkte dit vid tvåtiden och kom hem nu.
Meningen med att åka upp där är nog att få höjdskräck för det var SJUUUKT högt! Men man såg faktiskt bättre än vad jag trodde att man skulle göra!
Först fick vi se en liten film om Globen och Skyview där det var fakta om när och hur båda byggdes. Sen så fick vi veta vad man skulle göra om man fick och inte fick göra. Ett roligt fakta var att dem hade sålt 10 000 hamburgare och 200 000 varmkorvar där sen dom öppnade. Hihihi äckligt!!=)
















Har fotat alla bilder sjäälv och det finns fler på Simones Blogg: http://flikkansimone.blogg.se/

Kram ebba =)


RSS 2.0