Skolan nu!!

hejsan hoppsan "!
ser att simme slutat blogga här men de får väl bli en liten snabbis i alla fall!! <3

sitter i skolan nu o bakom mej står typ 6 omogna killa o kollar på när kalle anka pruttar!!

herregud!!!

men aja vi va ju på dop häriväckan. de va min suupersööta lillkusin axel som skulle döpas!! på vägen hem satt vi i kö från gränna till typ ja vet inte hur långt*!! men nu börjar min lektion i gen såå måste ruusa!!

kraM eBBa♥


ebba e påväg ner till malmö !

eftersom hon seriöst aldrig bloggar så får jag göra de, men de gör inget för jag gillar att blogga :D
som ni ser på rubriken så e ebba påväg ner till malmö för hennes kusin ska döpas tror jag :) och eftersom inte ebba kan hantera en mobil ;) så vet jag inte när hon kmr hem men aa de märker ni väll :-) hhaha dom där hatar jag dom e så fula <---
aja nu ska jag gå och städa mitt rum om ni ville veta ;)
/Simone
btw. check my blog( HÄÄR!)
bra engelska känner jag -^


en extremt cool bild på mej och ebba a ;D

Hejdåliguppdateringebba!!!

haha ebba haar inte uppdaterat så bra idag ser jag ¨^^så jag kan skriva om vår/hennes dag ;)

vid typ halv 10 gick hon asse och milena ut med sigge, fattar inte hur dom kunde gå ut med han så tidigt !!! sen så kom jag vid typ 11.20 ^^ och så snacka vi och spela tecken med asse och milena :S sen skulle dom på bio dom såg shrek med 3D och sen kom dom hem vid halv 6  sen skulle vi båda äta så då gick vi hem sen när jag hade ätit klart gick jag till milena för ebba va hos henne och spela wii sen stack vi till parken med ebba a :D de va niiice sen gick vi på promenad och sen gick alla hem vid typ 10 så lite kort eller inte ^^

imorn ska vi jag ebba och ebba till forum, niice
gonatt med er!!
/Simmee


nån random bild ^^

nu ni nu allas ebbas läsare nu ska jag äta toblerone ;)))


hoppas ni blir suktade ;D

Jepp!!

♥jepp simme de får du de vore ju lite kul me lite mer inlägg som alla mina 10 läsare får njuta av! ^^ men jag är stolt nu!! för jag har ätit 6 kräftor !!! och en maaassa paj och bröd! kul va ?? de var ju synd att vi inte kunde ses efter maten simme men nu ska jag faktiskt berätta för dejj att jag har ätit glass och kladdkaka!!! bläää ^^ ♥

vi ses i morron

kraM eBBa♥


nej men TJA !

ebba har inte tid att blogga eftersom att hon och hennes familj äter kräfter och hennes mormor,farmar och julie(vettefan hur de stavas^^) är där också...venne om jag får blogga på hennes blogg men de får vi väll se.

nu sitter jag  hemma i soffa och kollar på nått dålig  program på 5an, nu har jag inge emr att skriva...får se om de blir fler inlägg från mej i framtiden ;)


// Simone

SIMME SKRIVER ;)

men tjenare alla ebbas 10 läsare ;))))

nyss har vi vart i forum med lisen för hon skulle köpa nått skit  ^^ sen åkte vi till hemköp och där träffa jag eller "såg" typ tusen pers som jag "kände" aja nu sitter vi här i ebbas extremt sköna säng och hon sjunger och spelar ninteno ;D
men här får ni två extremt cool bilder på oss sen i sommras typ

hahah veeet att ebba hatar bilden men de skiter jag i ^^ 

hahaha extremt ful men ja vi bjuder på den ;)

här är kan ni hitta min blogg ;))


Heheheh

mmm simme ja ska visa min väska men asså internet är så segt de tog två minutas att logga in häär!! såå de blir nog inge inlägg mer på den här semestern...=( ska ut o äta nu men sitteer  i reims och vi bva o prova champange idag!! ja o asse fick juice lägger ut bilder hemma!!
puss!! måse skynda mej nu herrå!! <3

St. Tropez/Hejdå

Hejsan ! glömde att skriva igår så det blir väl ett längre inlägg idag! =)

St. Tropez

I går åkte vi till St. Tropez. Vi tog bilen ner till stan och fick(tack och lov) en plats på piren. Vi skyndade oss till båten och hann precis ombord. Jag,Asse,Milena,pappa och Magnus fick plats på taket medans Mira, mamma och Millan satt där nere. Jag lånar systemisen och fotar typ 7 bilder på en och samma sak. Sedan kom vi in till hamnen.När man ser alla de där båtarna så känner man sig nog lite avundsjuk men ändå man ska ju åka med båten inte bara ligga i hamnen och visa upp sig!! Vi: AA:ar och OO:ar till alla fina båtar och asse säger:den där är min↓!!

Vi gick och åkte en karusell på piren som Mira ville åka och gick sedan och kollade lite. Magnus hittade en jättefin tröja(som det naturligtvis stod St. Tropez på). Vi hade bokat bord på en restaurang som hette "Joseph L´escale". Den var skitcool för det va sand på golvet(!!) och vita dukar typ överallt. Barnen tog Stek Hache´(pannbiff på svenska) med pommes frites och de vuxna tog musslor. Stek Hache´n var god men musslorna var ännu godare! När vi var klara så gick vi och kollade ännu mer och Mange hittade en till tröja(som det stod St. Tropez på).

Skriver mer sen för nu ska jag bada!!

Pyss♥

RSS 2.0