´

Dagar kvar till min födelsedag



Godnatt

Godnatt♥

Klar nu =)

Nu är vi hemma igen och sitter och smaskar i sängen.  Av en dam fick vi ett helt paket ballerina och av en gubbe fick vi ett helt paket med små Toblerone!! MUMS!! Av några andra fick vi hundra kronor. Vi delade på allt och fick 58 kronor var. NU ÄR MAN RIK!! Yiipey!! Alal är så snälla här i Dalarna! De bara: Kom in, kom in!! Vad vill ni ha??. Nu ska jag nog gå och basta med Julia!! Najs!

Hejdå from Dalarna


Yeees!!

Nu har jag internet. Staffan kom på lösenorde så här sitter jag med väldigt mycket connection!! Jag ska göra allting!! Whoohöoo!! Nasj nu ska jag lyssna på min Spotify också kan jag bjuda på min Halloween Outfit :)




Här i Dalarna ska vi få mycke goddis!! :)

Hacker

Jag vågar knappt röra mig här uppe i Norden. Jag har lyckats hacka mig in på ett nätverk som nog ligger på andra sidan gatan. Kul för mig men jag vågar knappt röra mig. Nu har det slutat att fungera. Jag fortsätter att hacka mig in på belkin och nu ska jag prata med ebbis. Vi får höras för nu ska jag ut i skogen
CHAW

Ignet nät!!

Bloggar snabbt på ninas dator för att ni ska få se att jag lever :) Men nu ska jag försöka hacka mig in på nån annans nätverk :)


KRAM Ebba

Inget nätverk

Nu drar vi om två timmar tror jag och jag kommer därför inte blogga om någonting. Jag kommer att ha inlägg som jag skriver i ett dokument på datorn och som jag sedan (när nätverket kommer tillbaka) publicera. Det är trist men så är det. Sedan har jag ju min lilla novell som jag kommer att fortsätta på. Den skriver jag på varje gång vi är ute och reser. Senast skrev jag i Tyskland. Jag har föressten ock så lagt in en kategori som heter "Dalarna 2010" också. Där kommer jag att lägga ut alla inlägg :) Jag skickar med så många bilder som möjligt :)


KRAM EBBA





Dalarna

Nu bär det av till skolan!! Efter att vi har slutat kommer nog pappa och hämtar oss på skolan :) Asse vill inte åka buss. I går bakade vi kladdkaka!! MUMS

Det ör nästan godare att äta smeten än att äta kakan. Nu ska vi bjuda på det i skolan och sedan ska vi visa vår film: en parodi på Lets Dance Men oskar då??

CHAW

Upp och Ner

Min statestik går verkligen upp och ner!! Men i alla fal nu har vi so. Kul. Molle kollar på nån jävla simpsons medans jag sitter här och bloggar om absolut ingenting! Hoppas att ni läser det här nu för jag är helt less på att bara skriva till mig själv!! Vi skriver om tundran på SO så jag får väl fortsätta med det då!! Men nu tycker jag att ni ska kommentera för då får jag det lite roligare här på bloggen!

Annars går väl dagen bra!!  Men vi slutar i alla fall vid två så det är roligt!! :) tycker också att jag ska tipsa om en blogg som min friend har : lifeofcaarroo.blogg.se orkar inte länka men kolla den ni :)

Igår var jag med Sara ♥ hon skulle på halloween-party på sin skola så det blev en snabbis. Hennes katter är ju suuper guuulliga!! ÅÅ jag vill bara ha dom!! Sara du får allt ta med dom hem till mej nån gång :)  Zingo Nessie♥ Sara fick lite hjälp med sin sminkning av mig :) hoppas att hon gillar den!! brun snygg metallic i olika färger blev det på ögonen!! men nu så går jag vidare med mitt lilal skolarbete:)

KRAM



Den bjuder jag på(från frankrike)

Vilke läser det här egentligen?

jepp nu gör jag det här igen :

Jaa har alltid undrat vem som läser min blogg egentligen?

Hmm jag vet ju att jag har usel statestik och ibland är det någon som kommenterar, men vem läser just det här inlägget?

Jag lovar ingen kommer att kommentera men det får man leva med. Jag som bara är lite nyfiken...=(


Ebba

Mööste

Nu mööste jag börja lägga in bilder och musik lite oftare!!
Här kommer en bild :)




Från USA

Min statestik är sämst

[RUBRIK]

Gick upp

Jag pallade knappt att gå upp ur sägen i dag. Men eftersom jag är i skolan just nu så lyckades jag. Ingen snö vilket är synd. Jobbar fortfarande med min design men eftersom jag inte riktigt har fattat gimp än så får vi se hur lång tid det tar :)


Men nu ska jag snart publicera min och gruppens spökhistoria så vi får se när den kommer ut :)

ciao

Today(från i går)

Today har jag varit i skolan vilket var sådär. Mamma gjorde oss sällskap vid lunchen vilket var jättetrevligt! Kycklinggryta med ris. Min blogg kommer att vara lite inaktiv i en vecka på höstlovet men det vore ju roligt om någon kunde gästblogga här?? Jag vet att Simme har mitt lösen. Men i alla fall. Jag har i alla fall tänkt att byta ut min design til något nytt och medans kommer jag nog kanske bara ha en vanlig sån där som redan finns att välja. Men om någon(sara) vill hjälpa mig med att göra en egen så skulle ju det vara hemskt vänligt!! :) Men nu ska jag nog se vad jag kan göra åt min extremt fula design :)


Har föressten laggt uett rosa band på bloggen och har fixat högerklicks skydd

Pöss

Me :)

Nu har vi Englisch!!! mums !! gillar englisch hihihi



Nu ska molle slluta kolla på va ja skriver och sköta sitt eget!!!



KRAM

SHIT!!!

OMG vad mycket jag har att göra den här veckan!!  Jag måste bara hinna min planering!! Hoppas verkligen om ni förstår varför jag inte bloggar :)


KRAM

Hmm??

Hmm har funderat över att börja blogga på en annan blogg...  Har redan två namn som jag vet är lediga :) Vi får se vad det blir :)


KraM

Lagg ??? -.-

Datan började lagga så typ hela bildlektionen satt ja o ritade en liten tjur... KUL??



va faan!! Den funkar i alla fall nu :)


KRAm

Like This




Hihihhi XD

Pappa Laddar

mm pappa laddar över en massa music på han iPad just nu har han laddat(och lyssnat på) över den här -.-



Always Be Happy



Ser ni vad det föreställer?? Det är en lad gubbe!!


smile to live longer

American Honey

American Honey

Läxan 3

Nu kommer min färdiga berättelse!! Hoppas ni gillar den!!

NjutXD

Lottvinsten

Hmm... Vad var det nu jag var tvungen att berätta för dig du kära Dagbok?? Jo, nu kommer jag ihåg! Men först ska du gissa!! Hihi fel! Du kanske undrar varför jag har varit borta så länge? Jag har varit i New York!! Du undrar säkert också varför jag har hemlighållit det för dig? Jo det är för att du inte skulle bli ledsen förstår du. Man fick bara ta med sig 3 personer och jag tog självklart med mig de som jag älskar allra mest. Mamma, Pappa och Andrea..Konstigt att jag aldrig har beskrivit mig själv för dig kära dagbok. Okej jag ska snabbt berätta om mig själv och min lite småsjuka familj. Jag, Emelie, är lång och blond. Minna bästa vänner kallar mig "Modellen"
"Kommer du Modellen?"
Okej nog om mig. Mamma,Lisa, är typ värsta superhjälten! Jag skojar inte!! Att hon orkar med mig!! Det är just därför jag älskar henne. Pappa, Johannes, kallas för Johan. Han har det största tålamodet jag någonsin sett. Det är nog därför jag älskar honom. Och så har vi Andrea. Hon är den mest älskvärda, söta, snälla, vackra och bästa systern som man kan ha i hela världen!! Det låter kanske som om vi är den lyckligaste och mest perfekta familjen? Det är vi också!!
Men nu ska jag berätta för dig om min resa till "The Big Apple" Det är så New York kallas.

"Modellen, kom nu stå inte bara där och titta!"
"Ja,ja jag kommer!"
Jag stod där och tittade på resebroschyrer och drömde mig bort. Sydney,Kapstaden,London,Berlin. Och sedan till den staden som jag drömt om så  mycket: New York. Sedan såg jag det! I hörnet på broschyren stod det: Vinn resa till New York. Jag rusade in i affären.
"Pust har ni någon sådan där reselapp kvar?",sa jag.
"Hmm,kanske", sa den sura receptionisten."Här har du"
"Åhh,tack!"
"Kolla om du har vunnit,Modellen!",sa Cassy.
"Okej",sa jag.
"OMG OMG OMG, jag vann!!!",sa jag."Shit! Det här är inte sant!!NEW YORK HERE WE GO!!"
"Hmmpf, grattis då",sa den sura receptionisten."Här är 4 biljetter till New York"
Jag tar biljetterna och springer därifrån. Hemma hos familjen fick ja typ värsta chocken.
"Mamma vi ska till New York!!!"
"Jag har alltid tyckt att du är en dålig skämtare", sa mamma.
"Kom och titta så får du se!!"
"Ohh, herregud! Du har vunnit!!"
"Mamma vi ska till New York!"
"Nämen titta här! Det står att vi får bo på Hotellet "Hilton"

Mamma informerade pappa och Andrea. Andrea fick också en chock, men tillskillnad från mig, i stress.
"Mamma jag hinner aldrig med allt i skolan!!"
Den 7 oktober gick planet från Arlanda,klockan 7. I mitt bagage fanns: Kläder,skor,smink,ännu mera skor och min sista hemliga lilla sak (som ingen annan än du kommer få veta att jag hade med mig). Min lilla Palle,nallen som är sjukt sliten nu och som jag måste ha haft med mig ända sedan jag föddes, fick så klart vara med i New York.

Klockan 3 på morgonen var det inte längre lika kul att flyga till New York. Mamma väckte mig tre gånger eftersom jag somnade om hela tiden. Till sist när jag hade släpat mig upp ur den mjuka och varma sängen(som jag gärna skulle ha legat kvar i) petade jag i mig lite frukost. Det är väldigt svårt att äta vid tre på natten ska du allt veta kära dagbok. Taxin anlände vid fyra och då stod hela familjen uppradade vid trappan till vårt fina hus. Det var fortfarande mörkt ute och det var väldigt kallt. Jag huttrade i min lilla skinnjacka och scarfen jag hade på mig då. Jag hade så klart klätt mig för New Yorks 20 grader. På flygplatsen testade jag en Frappuchino på Starbucks. Hmmm... jag drack allt godare i New York!
Väl på flyget drack jag en Cola. Jag älskar brun läsk. Cola,Dr.Pepper, Root Beer. Muuums!! Frappuchino är en sorts kaffedryck som bara finns på Starbucks. Flygfärden tog ungefär 8 timmar vilket var ganska mycket. Eftersom vi flög på dagen kunde jag så klart inte sova. Fast det kan jag inte i vanliga fall heller.
Vi anlände till The Big Apple vid halv tre på dagen och jag var död. Jag höll på att dö av trötthet för att jag inte sovit något på planet. I amerikansk tid var klockan 9 och alla amerikaner var på väg till jobbet. På väg till hotellet började jag räkna hur många Starbucks jag såg men slutade vid 87. Nej jag skojade bara. Jag somnade i stället.
Andrea väckte mig med sitt Nintendo.
"Beeepp,Plopp,Crasch"
"Åhh neej jag dog"sa hon.

Vi steg av vid hotellet och betalade taxin. Vi fick nycklarna till rummet och såg oss omkring. Det var det lyxigaste stället jag någonsin varit på. Kristallkronor i taket, mosaik på golvet och stora målningar på väggarna. I hissen på väg upp till rummet(som låg på 11 våningen) fanns det speglar och en matta på golvet.
"Mamma vad du än gör så spill inte något kaffe här" sa jag.
Vårat rum hade en fantastisk utsikt till Lexington av. I New York har gatorna nummer i stället för namn. Vissa riktigt fina gator har namn. Den finaste shopping gatan är 5:th avenue. Där finns tillexempel: Dior, Chanel och Prada. När vi var uppe på rummet packade vi upp och gjorde oss hemmastadda. Klcokan fem gick vi ner till hotell restaurangen. Vi kollade på menyn men hade egentligen redan bestämt oss. Hamburgare blev det till hela familjen. Jag tog min älskade Cola till att dricka.
Nästa dag gick vi till ett litet Cafe´ som heter Cafe´ Metro. Jag tog en bagel med skinka,ost och ägg. Lite Sweet- Tea till det var ju suuper mumsigt! Det Sweet-Tea jag drack heter Snapple. Man kunde köpa hallon, persika eller citron. Min favorit var nog persika men Andrea gillade citronen. En liten bit bort från Metro ligger det en "Subway"(en tunnelbana). Vi tog den ner till Wall Street. Vi gick ner till en pir och tittade på vad det kostade att ta en "Water Taxi". Vi betalade för fyra biljetter och satte oss i solen medan vi väntade på nästa tur.
Guiden Lee rappade fram turen. Han berättade om Empire State Building och New Jersey. När han pekade ut Frihetsgudinnan började båten plötsligt kränga hit och dit. Plötsligt lade den i högsta växeln och började styra mot Liberty Island.
"OMG What is happening here" sa Lee." I will go and check it out if you just wait here"
Kineserna förstod ingenting och rusade omkring som galna hönor.
"Heyy China sitt down" sa Lee och gestrikulerade med armarna.
Alla hade panik och skrek medan Lee försökte ta sig ner till maskinrummet. Båten gick inte och stanna och det var fler och fler som märkte vad som höll på att hända. Vi höll på att köra rätt in i Libery Island! Precis innan vi krockade med ön fick kaptenen på båten kontroll igen och lyckade väja undan precis.
"Oooh nice parking"sa Lee. "We take you as close as we can to The Statue Of Liberty!"
Mamma höll mig krampaktigt i handen och såg helt förlamad ut i ansiktet.
Båten tog oss tillbaka till Wall Street och vi gick skakiga i land.
"Okej nu är vi hemma och det är inget att oroa sig för, det händer säkert varje dag"sa mamma. Hon fortsatte med:"Hoppas jag!"
Mamma och jag tog hissen ner till lobbyn och kollade med några som jobbade där var vi skulle äta middag. Vi bestämde att vi skulle dra ner till Times Square och ta oss en titt på den största leksaksaffären i världen och sedan äta på Bubba Gump. Hotellet bokade bord åt oss och jag och mamma gick till hissarna. Vi var på väg in i en hiss när mamma plötsligt snubblade på kanten och spillde ut hela sin latte på mattan i hissen. Jag sprang bort och hämtade någon sorts vaktmästare medan mamma höll dörren till hissen. Han såg riktigt sur ut när han såg vad som hänt men höll ändå masken och sa att de var en olyckshändelse och att han fixade det. Han hjälpte till och med att torka av mamma all latte som hade kommit på hennes t-shirt. Vi gick upp till hotellrummet och fixade till oss(i mammas fall ett byte av tröja)

I fem underbara dagar fick vi vara i The Big Apple. Och när den sista dagen kom hade vi gjort allt som skulle göras. Titta på Empire State Building,åka båt,gå på Times Square,shoppa,äta god mat. En annan sak gjorde så att vi såg ut som några riktiga "New Yorkers". Vi stoppade en och annan taxi-bil mitt på gatan. Alla bilar är gula vilket är riktigt coolt.

Vi flög hem på natten och jag såg fyra filmer på en liten tv. Knight and Day, Karate Kid, Sex and the City 2 och Eclipse the Twilight saga. En flygvärdinna kom mitt i natten när jag var vaken och delade ut Jelly Babies och Coca Cola till de som var vakna. Väl hemma i Sverige var klockan 9 när vi landade. Vi fick vårt bagage och tog en taxi från Arlanda. Eftersom det var en torsdag så gick alla kompisarna i skolan men klockan 12 ringde Simona.
"Hejsan det är jag"sa hon.
"Vaa??"sa jag."Simona är inte du i skolan?"
"Nepp"
"Varför inte?"
"Jo för att jag har brutit benet när jag skulle göra ett hopp på cheerleadingen"
"Åhh herre min gudinna"
"Ja vet det är inte kul men det blir nog bra"

Vi gick och lade oss och sov gott hela natten. Nästa morgon vaknade jag av att jag var alldeles våt i ansiktet. Jag öppnade ögonen och såg en liten Dalamatiner valp. Den log mot mig och jag tog upp den i famnen. Jag gick in till Andrea och kollade. Hon satt och kelade med en liten Golden Retriver. Mamma och pappa kom ner och sa att vi fick döpa de själva. Jag döpte min(som var en kille) till Bolt. Nästa dag var vi lite piggare och gick på teater. Vi såg pjäsen: Grease.

Det var så vår resa till The Big Apple gick till. Kära dagbok du får följa med nästa gång. :)

Slut :)



Ni kanske fattar vilka som är vilka i den här berättelsen. Tillexempel är ju Simona ... hmm gissa de du!!


Simona


LOVE♥

Här kommer en del.

Här komer en del i läxan.  Jag lägger ut resten sen :)


KRAm



Lottvinsten

Hmm... Vad var det nu jag var tvungen att berätta för dig du kära Dagbok?? Jo, nu kommer jag ihåg! Men först ska du gissa!! Hihi fel! Du kanske undrar varför jag har varit borta så länge? Jag har varit i New York!! Du undrar säkert också varför jag har hemlighållit det för dig? Jo det är för att du inte skulle bli ledsen förstår du. Man fick bara ta med sig 3 personer och jag tog självklart med mig de som jag älskar allra mest. Mamma, Pappa och Andrea. Pepsi, min lilla tax, fick så klart följa med. Han satt i mitt knä på planet.Konstigt att jag aldrig har beskrivit mig själv för dig kära dagbok. Okej jag ska snabbt berätta om mig själv och min lite småsjuka familj. Jag, Mitsy, är lång och blond. Minna bästa vänner kallar mig "Modellen"
"Kommer du Modellen?"
Okej nog om mig. Mamma,Lisa, är typ värsta superhjälten! Jag skojar inte!! Att hon orkar med mig!! Det är just därför jag älskar henne. Pappa, Johannes, kallas för Johan. Han har det största tålamodet jag någonsin sett. Det är nog därför jag älskar honom. Och så har vi Andrea. Hon är den mest älskavärda, söta, snälla, vackra och bästa systern som man kan ha i hela världen!! Det låter kanske som om vi är den lyckligaste och mest perfekta familjen? Det är vi också!! Pepsi är världens finaste han med. Min lilla fina tax!
Men nu ska jag berätta för dig om min resa till "The Big Apple" Det är så New York kallas.

"Modellen, kom nu stå inte bara där och titta!"
"Ja,ja jag kommer!"
Jag stod där och tittade på resebroschyrer och drömde mig bort. Sydney,Kapstaden,London,Berlin. Och sedan till den staden som jag drömt om så  mycket: New York. Sedan såg jag det! I hörnet på broschyren stod det: Vinn resa till New York. Jag rusade in i affären.
"Pust har ni någon sådan där reselapp kvar?",sa jag.
"Hmm,kanske", sa den sura resepsioniseten."Här har du"
"Åhh,tack!"
"Kolla om du har vunnit,Modellen!",sa Cassy.
"Okej",sa jag.
"OMG OMG OMG, jag vann!!!",sa jag."Shit! Det här är inte sant!!NEW YORK HERE WE GO!!"
"Hmmpf, grattis då",sa den sura resepsionisten."Här är 4 bijetter till New York"
Jag tar biljetterna och springer därifrån. Hemma hos familjen fick ja typ värsta chocken.
"Mamma vi ska till New York!!!"
"Jag har alltid tyckt att du är en dålig skämtare", sa mamma.
"Kom och titta så får du se!!"
"Ohh, herregud! Du har vunnit!!"
"Mamma vi ska till New York!"
"Nämen titta här! Det står att vi får bo på Hotellet "Hilton"

Mamma informerade pappa och Andrea. Andrea fick också en chock, men tillskillnad från mig, i stress.
"Mamma jag hinner aldrig med allt i skolan!!"
Den 7 oktober gick planet från Arlanda,klockan 7. I mitt bagage fanns: Kläder,skor,smink,ännu mera skor och min sista hemliga lilla sak (som ingen annan än du kommer få veta att jag hade med mig). Min lilla Palle,nallen som är sjukt sliten nu och som jag måste ha haft med mig ända sedan jag föddes, fick så klart vara med i New York.

Klockan 3 på morgonen var det inte längre lika kul att flyga till New York. Mamma väckte mig tre gånger eftersom jag somnade om hela tiden. Till sist när jag hade släpat mig upp ur den mjuka och varma sängen(som jag gärna skulle ha legat kvar i) petade jag i mig lite frukost. Det är väldigt svårt att äta vid tre på natten ska du allt veta kära dagbok. Taxin anlände vid fyra och då stod hela familjen uppradade vid trappan till vårt fina hus. Det var fortfarande mörkt ute och det var väldigt kallt. Jag huttrade i min lilla skinnjacka och skarfen jag hade på mig då. Jag hade så klart klätt mig för New Yorks 20 grader. På flygplatsen testade jag en Frappuchino på Starbucks. Hmmm... jag drack allt godare i New York!
Väl på flyget drack jag en Cola. Jag älskar brun läsk. Cola,Dr.Pepper Root Beer. Muuums!! Frappuchino är en sorts kaffedryck som bara finns på Starbucks. Flygfärden tog ungefär 8 timmar vilket var ganska mycket. Eftersom vi flög på dagen kunde jag så klart inte sova. Fast det kan jag inte i vanliga fall heller.
Vi anlände till The Big Apple vid halv tre på dagen och jag var död. Jag höll på att dö av trötthet för att jag inte sovit något på planet. I Amerikansk tid var klockan 9 och alla amerikaner var på väg tull jobbet. På väg till hotellet började jag räkna hur många Starbucks jag såg men slutade vid 87. Nej jag skojade bara. Jag somnade i stället.


Ignorera det gula. Det är mina stavfel :)

KRAM

Fortsätter

Nu fortsätter jag med läxan och hoppas på att bli klar :)


KRAM

Hemma

Nu är jag hemma i Sverige igen!! :) Synd ändå!! :( Jag äälskar New York så jag skulle gärna stanna där!!  Nu gör jag läxan publicerar den här sen !! :)


Komer kort sen!! :)


Kram

Cyklat

idag har vi cyklat. Jag vet att jag inte skriver i bloggen alls men jag kommer göra en film i iMovie där hela min New York resa kommer vara. Jag lägger ut den här sen.


Kramar och Pussar♥

New York

Sitter i en en fåtölj på hotellet Waldorf Astoria. Lyxigt är det här!! men skriver mer sen för ja kan inte skriva så fort :)

Saknar dig simme :) <3

Film

Nu har vi sett på min, milenas och asses parodi på Svenska  Hollywoodfruar . Najs!! Nu ska vi kolla på Tracy Beaker.



Tråkit!!


Ebba :(

SO

Nu blir det SO. Jag bloggar faktiskt för att jag väntar på att lillas vakoll ska ladda klart!! :)


Kortis

Nu blir det ett litet kortis inlägg. Igår hade vi träning. Najs för de som inte har ont!! Shlatter är det värsta en fotbollsspelande 98 kan önska sig!!

Men lycka till idag då!!

Slutar tidigt så ringer väl simme elr Ebba :)

Kram och Puus

Till skolan

-.-

Läxan

Nu har jag jobbat lite med min veckoläxa. Kul :) Vi ska skriva en berättelse på 3 veckor. Ska visa den här så får vi se vad ni tycker om den!! :)

Lottvinsten

Hmm... Vad var det nu jag var tvungen att berätta för dig du kära Dagbok?? Jo, nu kommer jag ihåg! Men först ska du gissa!! Hihi fel! Du kanske undrar varför jag har varit borta så länge? Jag har varit i New York!! Du undrar säkert också varför jag har hemlighållit det för dig? Jo det är för att du inte skulle bli ledsen förstår du. Man fick bara ta med sig 3 personer och jag tog självklart med mig de som jag älskar allra mest. Mamma, Pappa och Andrea. Pepsi, min lilla tax, fick så klart följa med. Han satt i mitt knä på planet.Konstigt att jag aldrig har beskrivit mig själv för dig kära dagbok. Okej jag ska snabbt berätta om mig själv och min lite småsjuka familj. Jag, Mitsy, är lång och blond. Minna bästa vänner kallar mig "Modellen"
"Kommer du Modellen?"
Okej nog om mig. Mamma,Lisa, är typ värsta superhjälten! Jag skojar inte!! Att hon orkar med mig!! Det är just därför jag älskar henne. Pappa, Johannes, kallas för Johan. Han har det största tålamodet jag någonsin sett. Det är nog därför jag älskar honom. Och så har vi Andrea. Hon är den mest älskavärda, söta, snälla, vackra och bästa systern som man kan ha i hela världen!! Det låter kanske som om vi är den lyckligaste och mest perfekta familjen? Det är vi också!! Pepsi är världens finaste han med. Min lilla fina tax!
Men nu ska jag berätta för dig om min resa till "The Big Apple" Det är så New York kallas.


"Modellen, kom nu stå inte bara där och titta!"
"Ja,ja jag kommer!"
Jag stod där och tittade på resebroschyrer och drömde mig bort. Sydney,Kapstaden,London,Berlin. Och sedan till den staden som jag drömt om så  mycket: New York. Sedan såg jag det! I hörnet på broschyren stod det: Vinn resa till New York. Jag rusade in i affären.
"Pust har ni någon sådan där reselapp kvar?",sa jag.
"Hmm,kanske", sa den sura resepsioniseten."Här har du"
"Åhh,tack!"
"Kolla om du har vunnit,Modellen!",sa Cassy.
"Okej",sa jag.
"OMG OMG OMG, jag vann!!!",sa jag."Shit! Det här är inte sant!!NEW YORK HERE WE GO!!"
"Hmmpf, grattis då",sa den sura resepsionisten."Här är 3 bijetter till New York"
Jag tar biljetterna och springer därifrån. Hemma hos familjen bröt jag ihop.
"Mamma vi ska till New York!!!"
"Jag har alltid tyckt att du är en dålig skämtare", sa mamma.
"Kom och titta så får du se!!"
"Ohh, herregud! Du har vunnit!!"
"Mamma vi ska till New York!"
"Nämen titta här! Det står att vi får bo på Hotellet "Hilton"

To Be Continued :)


NAJS??



KRAMIS :)

Asså fyfaan va kul!!

Jag skrattar faktiskt inte åt sånt här men jag asgarva här!! XD Kram

Ny länk

Ida Sju år!! OMG

5

Nu är det 5 dagar kvar till min resa till New York. Som ni kanske ser har jag lagt till en ny kategori som heter "New York 2010". I den kommer jag skriva under min vistelse där. Men i alla fal tillbaka till nuet. Nu skulle jag vilja diskutera tre saker här på bloggen.

Ett: Alla låtar låter likadant nuförtiden.
Efter lunch, när mamma,jag och Asse, åkte till Maxi för att handla kom låten "Airplanes", med B.o.B och Haley Wiliams från Paramore, upp på radion. Jag kom och tänka på en annan...↓ (Nu har jag suttit inne på toaletten och läst ut "Harry Potter och fången från Azkaban",den 4 boken i serien. Jag har ju sett alla filmer som kommit ut så jag vet ju vad som kommer att hända, men jag måste ändå säga att de är väldigt bra!!) låt som jag vet är väldigt populär nämligen "Love The Way You Lie" med Rhianna och Eminem. Först är det en tjej som sjunger refrängen en eller två gånger och sedan är det någon kille som rappar sig igenom en helt obegriplig text som man knappt hör vad han sjunger. Jag säger inte att jag inte gillar låtarna, för det gör jag verkligen, men jag säger också att man kunde hitta på något nytt. Ett annat exempel är låten "Right Round" med Flo-Rida och Katy Perry, som i det här fallet är en cover(en kopierad låt).

Två: Varför ingen läser.
Nu har jag en fråga till alla de som inte läser någar böcker. Hur klara ni er?? Böcker är(i mitt fall) det bästa som finns! Jag undrar om ni som inte läser helt enkelt inte orkar eller om ni bara inte har hittat några bra böcker. (Pappa säger att om jag gissar på en av hans låtar som han spelar på sin iPod får jag ett par Ugg's i  USA. Jag gissar Queen och säger: Jag gissade så jag får ett par Ugg's!! Hihihi) Bara så att alla vet så är de bästa böckerna riktigt tjocka.(och då menar jag RIKTIGT tjocka) Tillexempel "the Twilight saga", eller böckerna i serien "Harry Potter". Båda är RIKTIGT tjocka.

Tre: Tips.
Nu skulle jag vilja ha några tips vad jag skullle kunna göra i USA. För vi har nog inte riktigt bestämt oss vad vi ska göra.

Nu ska jag lägga in alla låtar som jag har pratat om för det här inlägget har typ bara handlad om musik och böcker. Också ska jag lägga yt någon annan låt också.

Jag kom och tänka på en sak till som jag vill prata om: Miley Cyrus. Hon har fått den hemska Hannah Montana stämpeln men jag måste npg säga att jag älskar hennes röst!! Två av de låtar som jag gillar är: "Party In The U.S.A" och "Can´t be tamed". Så lycka till Miley!! Ge henne en enda chans så får ni se!!



Kram :)

Idas vavorit va??


Så här!!

Så här ser jag ut efter min ansiktsbehandling!!

Jag säger bara inte vacker!!!




Det är är verkligen inte jag!!!

Justin Bieber♥ gör reklam för svenska märket H&M!! Najs!!

KRAM♥

Jag tycker...

att läxor borde vara förbjudet.
att USA är det bästa landet.
att Ebba är det bästa namnet.
att alla borde vara kompisar med sina syskon.

Jag tycker...

att cola är gott.
att det är kul att resa.
att det är bra att ha en macbook.
kram♥

RSS 2.0